Intrebari frecvente despre FX.ro

FX.ro este o platforma in dezvoltare, un spatiu privat pe intenet, un loc in care aflati cotatiile monedelor standard EUR, USD, GBP, CHF denumite si fiat precum si cotatiile cryptomonedelor principale.

Fx.ro va ofera detalii despre variatia cursului de schimb valutar pentru oricare din monedele principale, trebuie doar selectati moneda si intervalul de timp pentru care doriti graficul.

Cotatiile fiat le gasiti inca pe home page Fx.ro, defiland pagina, puteti selecta orice moneda doriti dand click in stanga paginii pe steagul sau cele 3 caractere ce determina valuta dorita pentru a fi afisata pe pagina respectiva.

Daca dorit sa accesati mai repede puteti folosi url-ul https://www.fx.ro/curs-valuta, unde valuta poate fie eur,usd,gbp,chf,etc. Totodata puteti selecta si intervalul de timp pentru care doriti sa stiti valorile si graficul acestor valori.

Intrebari curente despre cryptomonede

  • Ce sunt crypto monedele?
  • Ce este un crypto portofel?
  • Cum folosesc aceste informatii?

Poate ca ati citit depre monedele virtuale, despre blockchain, despre portofele virtuale. Odata ce cititi aceste randuri presupunem ca sunteti interesati de aceste lucruri astfel incat un minim de informatii aveti chiar aici. Daca nu ati citit despre acestea dar va pasioneaza subiectul, sunteti pe calea cea buna.

Mai mult